bug-cvs
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Re: "Protocol error" fix not in v1.11.x?


From: Steve McIntyre
Subject: Re: "Protocol error" fix not in v1.11.x?
Date: Wed, 10 Dec 2003 14:50:59 +0000
User-agent: Mutt/1.3.28i

On Wed, Dec 10, 2003 at 09:42:57AM -0500, Jim.Hyslop wrote:
>
>The problem's intermittent, so it may be difficult to verify if the patch
>works for sure. I've only seen it once since we upgraded our CVS system
>(other users have occasionally reported it). I'm assuming the log entry for
>1.289 correctly identifies the problem that the commit is addressing :-) In
>any case, I'll run this past the other CVS admins here (I'm not the UNIX
>sysadmin, so I won't be doing the patch myself).
>
>By the way, other than the error message that gets spit out, does anyone
>know the effects of this error? Looking at server.c, I'm guessing that the
>file CVS/Template does not get created when checking out or updating new
>directories. Or is the problem more subtle?

We've been seeing it for a while intermittently, with no ill
effects. The even most likely to trigger it here is immediately
checking out a newly-created branch straight after creating it, if
that helps.

-- 
Steve McIntyre, Cambridge, UK.                                address@hidden
You lock the door
And throw away the key
There's someone in my head but it's not me 

Attachment: pgpMA_YR65BqX.pgp
Description: PGP signature


reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]