help-gnu-emacs
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Re: remote X11/GNU emacs/ssh: Incredible slowness loading libs


From: David Kastrup
Subject: Re: remote X11/GNU emacs/ssh: Incredible slowness loading libs
Date: 30 Sep 2002 14:48:33 +0200
User-agent: Gnus/5.09 (Gnus v5.9.0) Emacs/21.3.50

"David Abrahams" <address@hidden> writes:

> "David Kastrup" <address@hidden> wrote in message
> news:address@hidden
> 
> > "David Abrahams" <address@hidden> writes:
> >
> > > "Edward O'Connor" <address@hidden> wrote in message
> > > news:address@hidden
> > > > >>>>> "David" == David Abrahams <address@hidden> writes:
> > > >
> > > >  David> loading image...done    [/after/ 'done' I wait 10 seconds]
> > > >  David> loading tooltip...done  [wait again]
> > > >  David> ... etc
> > > >
> > > >  David> This goes on for quite some time.
> > > >
> > > > Maybe adding (wait-for-wm . nil) to `default-frame-alist' and
> > > > `initial-frame-alist' helps?
> > >
> > > Makes absolutely no perceivable difference.
> > >
> > > Any more ideas?
> >
> > Perhaps fonts?  Does (global-font-lock-mode 0) make a difference
> > (except switching off colors)?
> 
> I'm sure it doesn't.

If you know what the problem is, why do you ask?

> Why would it? It's not being slow in updating the screen, it's being
> slow in *loading* *libraries*!

If it reported the loading progress with different fonts...

-- 
David Kastrup, Kriemhildstr. 15, 44793 Bochum
Email: address@hidden


reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]