help-gnu-emacs
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Re: installing php-mode-102"


From: Alex Curvers
Subject: Re: installing php-mode-102"
Date: Fri, 02 Aug 2002 17:42:25 +0200
User-agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; en-US; rv:1.0rc1) Gecko/20020417

Ok tnx for the help, but the problem was permissions, only root had read rights

r Alex

Peter S Galbraith wrote:

After the steps below, doing

M-: (featurep 'php-mode)

should return 't, otherwise it's not properly loaded.

BTW, I downloaded the file and it won't load under emacs21.  You should
probably ask the authors of that file for help.


Scott <address@hidden> wrote:

Alex-

I am new to emacs, been wanting to use it for about 2 years.  I am
using the php-mode-102 file as well.

I have these lines in my .emacs file in my home dir.

(add-hook 'html-mode-hook 'turn-on-font-lock)
(autoload 'html-helper-mode "html-helper-mode" "Yat HTML" t)
(load-library "php-mode-102")
(add-hook 'php-mode-user-hook 'turn-on-font-lock)

and the .el file in /usr/share/emacs/site-lisp

I am using Mandrake, your distro might vary.

-Scott

At 07:49 PM 8/1/2002 +0200, Alex Curvers wrote:
hello i am trying to install the php mode for emacs
i have put the .el file in the site-lisp dir
and added the lines :

(load-library "php-mode-102")
(add-hook 'php-mode-user-hook 'turn-on-font-lock)

to
/usr/share/themes/thEmacs/emacs/.emacs       (add the top)
but still i dont see any colorcoding for the php syntax,

what am i doing wrong ?

Regards Alex



_______________________________________________
Help-gnu-emacs mailing list
address@hidden
http://mail.gnu.org/mailman/listinfo/help-gnu-emacs
_______________________________________________
Help-gnu-emacs mailing list
address@hidden
http://mail.gnu.org/mailman/listinfo/help-gnu-emacs







reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]