guile-gtk-general
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

ÄÅËÔÉÏ ÔÕÐÏÕ


From: ARIS BOOK
Subject: ÄÅËÔÉÏ ÔÕÐÏÕ
Date: Fri, 6 Feb 2004 02:40:42 +0200

 

Αθήνα, 5 Φεβρουαρίου 2004

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

«Από το Α έως το Ω

ΕΚ ΒΑΘΕΩΝ»

του Άρη Σπηλιωτόπουλου

Από τις εκδόσεις «Ελληνικά Γράμματα»

 

Σκέψεις, προβληματισμούς, ιδέες, απόψεις και προτάσεις πάνω σε μια ευρύτητα θεμάτων, από το Α έως το Ω, καταθέτει εκ βαθέων σ’ αυτό το βιβλίο του ο Άρης Σπηλιωτόπουλος.

 

Εκπρόσωπος της νέας γενιάς των πολιτικών, ο Άρης Σπηλιωτόπουλος υποστηρίζει ότι «η πολιτική οφείλει να μετουσιώσει σε απτή πραγματικότητα τις προσδοκίες του πολίτη» και «η πολιτική δεν μπορεί να επικοινωνήσει κάτι που δεν υπάρχει».

 

Ο ίδιος επί σειρά ετών ανέπτυξε τις απόψεις του, και δημοσίευσε στον Τύπο, για όλα τα θέματα που αφορούν την πορεία του τόπου, τα προβλήματα του σήμερα, τις προοπτικές που διανοίγονται μπροστά μας, την πολιτική πραγματικότητα και τις διαγραφόμενες εξελίξεις.

 

Στο βιβλίο του «Από το Α έως το Ω. Εκ βαθέων» συγκεντρώνονται σειρά άρθρων πάνω σε μια ποικιλία θεμάτων, από την ανεργία, τις δημοσκοπήσεις και τον εκσυγχρονισμό, μέχρι το AIDS, το εμπόριο ανθρώπων, και τα Internet Cafe, από τον αντιαμερικανισμό, το ασυμβίβαστο και το διπολισμό ή δικομματισμό μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες, από την τρομοκρατία μέχρι τον εκλογικό νόμο και το μέλλον της πολιτικής.

 

Τα κείμενα του βιβλίου, αναφέρει ο ίδιος, «αποτελούν ένα κομμάτι από τη συμφωνία τιμής και δέσμευσης για το αύριο». Αντί προλόγου, ο Άρης Σπηλιωτόπουλος παραθέτει ένα «Ιδεογράφημα», όπως το ονομάζει, παραπέμποντας σε αρχές και αξίες τις οποίες υπηρετεί.

 

Το βιβλίο του Άρη Σπηλιωτόπουλου παρουσίασε σήμερα στη Στοά του Βιβλίου, ο Θεόδωρος Πάγκαλος, βουλευτής ΠΑΣΟΚ και ο Ιωάννης Μεταξάς, Καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Τη συζήτηση συντόνισε ο δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου.

 

 

 

Αν θέλετε να εξαιρεθείτε από τη λίστα παραληπτών, παρακαλώ στείλτε e-mail στο

address@hidden

 

 


reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]