bug-gnu-emacs
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

bug#35254: 27.0.50; cc-mode/electric-pair-mode/electric-layout-mode: bad


From: João Távora
Subject: bug#35254: 27.0.50; cc-mode/electric-pair-mode/electric-layout-mode: bad trailing whitespace behavior in cc-mode
Date: Sat, 6 Jul 2019 23:24:27 +0100

On Sat, Jul 6, 2019, 17:24 Noam Postavsky <address@hidden> wrote:
tags 35254 fixed
close 35254
quit

Alan Mackenzie <address@hidden> writes:

>> I still got the patch outstanding that would fix this bug, perhaps we
>> can install it until someone comes up with a less ugly solution (tho
>> as I stated I don't think its thaat bad).
>
> Could you possibly give us a reference (like the date and time you
> posted it), so that we can be sure which patch we're talking about?  It
> was a month and a half ago since we were talking about this bug.  I also
> posted a patch, a relatively simple one (From 2019-05-13T19:53, modified
> by Stefan at 2019-05-13T19:32), which fixes the bug.

I guess it would be this one which was installed to master.

[1: 5e88b50d54]: 2019-07-02 16:10:45 +0100
  Correctly reindent previous line in electric-indent-mode
  https://git.savannah.gnu.org/cgit/emacs.git/commit/?id=5e88b50d542b6d1c4ff43f8ae0fabe8a647d842e

Yes, that was the one. I pushed to master but forgot  to close the bug here. Sorry about that and thanks Noam for the housekeeping. It'd be nice if someone could confirm the original bug is fixed.

João

João

reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]