bug-gnu-emacs
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

bug#27816: 26.0.50; X protocol error: BadPixmap (invalid Pixmap paramete


From: Eli Zaretskii
Subject: bug#27816: 26.0.50; X protocol error: BadPixmap (invalid Pixmap parameter) on protocol request 55
Date: Tue, 25 Jul 2017 21:33:19 +0300

> Date: Tue, 25 Jul 2017 20:48:24 +0300
> From: Jean Louis <address@hidden>
> Cc: Jean Louis <address@hidden>, address@hidden
> 
> > The file etc/DEBUG describes how to start Emacs in the X synchronous
> > mode under a debugger (look for "X protocol errors").  Please invoke
> > Emacs as explained there, and then show the backtrace when the
> > breakpoint you set on the function x_error_quitter breaks.  This will
> > tell us which code causes these errors, and hopefully provide enough
> > hints to identify the reason of this.
> > 
> > Thanks.
> 
> Thank you. As I must run Emacs as daemon, to run emacsclient, to
> start debugging, when I run it as daemon with the
> option (x-synchronize t) then I get this error:
> 
> error: X windows are not in use or not initialized
> 
> To ensure normal operation, you should investigate and remove the
> cause of the error in your initialization file.  Start Emacs with
> the ‘--debug-init’ option to view a complete error backtrace.
> Starting Emacs daemon.
> (New file)
> 
> Or should I evaluate it later simply?

Yes, please evaluate it after you have created the first C frame.





reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]