bug-gnu-emacs
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

bug#27816: 26.0.50; X protocol error: BadPixmap (invalid Pixmap paramete


From: Jean Louis
Subject: bug#27816: 26.0.50; X protocol error: BadPixmap (invalid Pixmap parameter) on protocol request 55
Date: Tue, 25 Jul 2017 20:48:24 +0300

On Tue, Jul 25, 2017 at 05:31:09PM +0300, Eli Zaretskii wrote:
> > From: address@hidden (Jean Louis)
> > Date: Tue, 25 Jul 2017 09:20:23 +0300
> > 
> > 
> > I am using Emacs server, with emacsclient, and since last Git compile, I
> > am getting this error, and frames are being dropped or not appearing,
> > from time to time, not each time. It makes work hard.
> 
> When was your last Git compile before that?
> 
> > X protocol error: BadPixmap (invalid Pixmap parameter) on protocol request 
> > 55
> 
> The file etc/DEBUG describes how to start Emacs in the X synchronous
> mode under a debugger (look for "X protocol errors").  Please invoke
> Emacs as explained there, and then show the backtrace when the
> breakpoint you set on the function x_error_quitter breaks.  This will
> tell us which code causes these errors, and hopefully provide enough
> hints to identify the reason of this.
> 
> Thanks.

Thank you. As I must run Emacs as daemon, to run emacsclient, to
start debugging, when I run it as daemon with the
option (x-synchronize t) then I get this error:

error: X windows are not in use or not initialized

To ensure normal operation, you should investigate and remove the
cause of the error in your initialization file.  Start Emacs with
the ‘--debug-init’ option to view a complete error backtrace.
Starting Emacs daemon.
(New file)

Or should I evaluate it later simply?

Jean





reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]