bug-gnu-emacs
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

bug#14805: 24.3.50; german umlauts error in sgml/html buffer


From: Eli Zaretskii
Subject: bug#14805: 24.3.50; german umlauts error in sgml/html buffer
Date: Sat, 06 Jul 2013 22:15:08 +0300

> Date: Sat, 06 Jul 2013 22:12:44 +0300
> From: Eli Zaretskii <address@hidden>
> Cc: address@hidden
> 
> > Date: Sat, 06 Jul 2013 20:58:53 +0200
> > From: Andreas Röhler <address@hidden>
> > CC: address@hidden
> > 
> > Am 06.07.2013 14:50, schrieb Eli Zaretskii:
> > >> Date: Sat, 06 Jul 2013 14:25:28 +0200
> > >> From: Andreas Röhler <address@hidden>
> > >>
> > >> Am 06.07.2013 14:02, schrieb Andreas Röhler:
> > >>> Emacs -Q
> > >>>
> > >>> Opened a buffer with ending ".htm". German umlauts are mangled.
> > >>>
> > >>>    Börse, which should read Börse
> > >>>
> > >>
> > >> File contains
> > >>
> > >> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1" 
> > >> />
> > >
> > > So the file says it's in latin-1, but the actual contents are in
> > > UTF-8, is that right?
> > >
> > > Anyway, can you try with the latest trunk?  June 12 is almost a month
> > > ago.
> > >
> > 
> > Same with Emacs built from trunk today.
> 
> Then please post the minimal file that exhibits the problem.

Actually, never mind, I see this myself.

So what would you expect Emacs to do with a file that claims to be in
Latin-1, but isn't?





reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]