gossip-general
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

galactic copulation


From: Anna Boucher
Subject: galactic copulation
Date: Sun, 15 Oct 2006 10:58:01 -0000
User-agent: Thunderbird 1.5.0.7 (Windows/20060909)


Bij eenderde van de ondernemers die deze wijze van draadloos werken kennen en gebruiken, werken zelfs alle medewerkers op deze manier. Gemeenten moeten onderling uitmaken hoe de bellende burger vervolgens bij de goede gemeente terechtkomt. De onderneming kan winst maken door het bedrag dat de consument betaalt.
De betaling wordt volledig geautomatiseerd per e-mail verzonden. Door deze ontwikkelingen lijkt de markt voor betaalde vaste telefoniediensten eindig.
Toch bestaan er grote regionale verschillen in Europa. Verwacht wordt dat het steeds lastiger zal worden, zeker nu de economische verwachtingen gunstig zijn. De dienst is gratis voor consument en voor bedrijven. Gemeenten moeten onderling uitmaken hoe de bellende burger vervolgens bij de goede gemeente terechtkomt. Door deze ontwikkelingen lijkt de markt voor betaalde vaste telefoniediensten eindig.
Het verzoek is simpel: doorverbinding gevraagd met een bepaalde afdeling. Het betreft dus niet het bellen via kabel of ADSL zoals het wordt aangeboden door diverse telecom operators. Het boek moet de lezer helpen bij het komen tot een beslissing over het wel of niet uitbesteden van klantcontacten, en over de inrichting van de samenwerking en besturing van het contactcenter.
Anderzijds hebben aanbieders als Skype, Google en Microsoft een steeds grotere invloed met gratis alternatieven.
De betaling wordt volledig geautomatiseerd per e-mail verzonden. Niet meer dan logisch dat wij de consument gaan helpen', verklaart Edwin van Wijk zijn initiatief. Our customers seem to love the personal attention and guidance provided by these web greeters. Die euro ben je na dat wachten al lang aan telefoonkosten kwijt.
Die wil weten waar de beller woont, of in ieder geval op waar de beller zich op dit moment bevindt.
Een callcenter hoeft niet alleen te resulteren in hoge kosten, maar zou ook extra inkomsten kunnen genereren. Door deze ontwikkelingen lijkt de markt voor betaalde vaste telefoniediensten eindig. 'Bedrijven die niet opgenomen zijn in de gids, maar dit wel willen kunnen dit doorgeven', meldt Van Wijk.


reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]