bug-cvs
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Information concerning "broken pipe" error


From: Wolfgang Klein
Subject: Information concerning "broken pipe" error
Date: Thu, 05 Jun 2003 15:57:34 +0200
User-agent: Mozilla/5 - Mozilla/4.75 compatible - Netscape 8

Hallo,

on http://www.cvshome.org/docs/manual/cvs-1.11.6/cvs_21.html you encourage
people to send feedback concerning bugs in cvs. We figured out something
concerning the "broken pipe" error and we would like to share this
information with you hoping it will help you tracking down this error/bug:


When adding or committing files to a repository that uses a special form of
email notification we get this error, but *only* when using Eclipse as IDE.
When using WinCVS or cvs command line version everything works fine, no
matter if email notification has been activated or not.

Also as soon as we deactivate email notification Eclipse works perfectly as
well. The above error only occurs if Eclipse is used in combination with
email notification.

This is the kind of email notification we're talking about:

CVSROOT/loginfo:
DEFAULT /usr/local/bin/activitymail.pl -cdf %{sVv} -t address@hidden -p -n

CVSROOT/commitinfo:
DEFAULT /usr/local/bin/activitymail.pl -l

The script activitymail.pl can be found at cpan:
http://search.cpan.org/dist/activitymail/bin/activitymail



Sincerely,
-- 
Wolfgang Klein          Phone: +49 (0)5251 50081-22
ynes GmbH               Fax:   +49 (0)5251 50081-19
Paderborn (Germany)     http://www.ynes.de





reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]