mailutils-i18n
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

[Mailutils-i18n] soda contradiction


From: Frances Barnett
Subject: [Mailutils-i18n] soda contradiction
Date: Wed, 18 Oct 2006 15:58:33 +0100
User-agent: Thunderbird 0.7 (Windows/20040616)


Het goede nieuws is dat de Fransen in hoog tempo aan een oplossing werken.
Something like Limewire.
De rail zorgt er alleen maar voor dat de chauffeur niet van zijn baan af kan wijken. De sneeuwpret zal naar verwachting enkele uren duren.
Dat is nu onder de titel "Het WC-boek in het Nederlands verschenen.
Dat huwelijk werd door een rechter weliswaar ongeldig verklaard, maar tegen die beslissing loopt nog cassatie bij de Franse Hoge Raad. Something visible to TrustyFiles. Virgin Islands government accounts, a finance official said Thursday. Onder de doden zijn de twee machinisten en een baanwerker. Al die tijd waren de toch al troosteloze Parijse buitenwijken wereldnieuws. Nu worden echter vliegtuigjes ingezet tegen een heel ander, maar zeker zo hardnekkig probleem: muggen.
said Friday it is on track to deliver the new Windows Vista operating system to its volume license customers around the world in November and to the general public in January.
's effort to get big businesses to buy the new version of its Windows operating system isn't just about selling security improvements, better search tools and improved graphics. Die zijn zo mooi dat het eigenlijk zonde is om ze op te eten. Om drie uur is het einde oefening.
Maar zelfs als je homo en getrouwd bent, mag je nog altijd geen geld achterover drukken. Dan wordt de weg geopend voor het verkeer.
De vraag is alleen of het zo werkt. Maar de buitenwijken zijn het zat om voor altijd met rellen en vernielzuchtige jeugd geassocieerd te worden.
Volgens de Franse spoorwegen staat vast dat de machinist van de goederentrein groen licht had om door te rijden.
Het goede nieuws is dat de Fransen in hoog tempo aan een oplossing werken.
Dat is nu onder de titel "Het WC-boek in het Nederlands verschenen.
Wie om drie uur nog energie over heeft, mag op vertoon van zijn skipas gratis naar het zwembad. Voor Dal is al een andere baan gevonden. Dat is nu onder de titel "Het WC-boek in het Nederlands verschenen.
Al die tijd waren de toch al troosteloze Parijse buitenwijken wereldnieuws. De meest verbazingwekkende plee is volgens het duo een Japans urinoir, waarbij in een bewegende mond geplast moet worden.
De meest verbazingwekkende plee is volgens het duo een Japans urinoir, waarbij in een bewegende mond geplast moet worden.
Maar steeds vaker stoppen toeristen ook even bij mevrouw Dal.
De Disney-cartoons zijn doordrenkt van Europese cultuur. Knoop er dan een bezoek aan het Grand Palais aan vast.
Hij vindt dat zijn burgers 'mooi en waardig' getoond worden. It still has the concept of a selected item.


reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]