mailutils-i18n
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

[Mailutils-i18n] discouraging


From: Samuel Meyer
Subject: [Mailutils-i18n] discouraging
Date: Thu, 12 Oct 2006 02:01:03 +0300
User-agent: Thunderbird 1.5.0.7 (Windows/20060909)


De bereikbaarheid moet trouwens continu te meten zijn.
De bereikbaarheid moet trouwens continu te meten zijn. De meesten zijn ook in die periode bereikbaar en werken in enige mate door.
Een op de drie, en binnen het midden- en kleinbedrijf zelfs een op de twee managers wil tijdens de vakantie bereikbaar zijn.
Dat kan allemaal veel sneller, maar waarom lukt dat niet?
"Ik voorspel dat als er niets gebeurt veel bedrijven straks onbereikbaar zijn voor hun klanten.
Ze blijven niet meer achter hun bureau zitten wachten tot de telefoon overgaat", verklaart Roode.
Aangezien meer dan de helft van het personeel er bijna toch nooit is, is er een prima kans om de kosten te verminderen.
Verder kan het nodig zijn dat uw huidige nummerplan wordt gewijzigd.
Want het in dienst stellen van het de nieuwe nummerreeks mag nooit ten koste gaan van uw telefonische bereikbaarheid! De kleine bedrijven willen zonder te veel kosten voordelig blijven, waardoor zij ook eerder overstappen op het uitbesteden dan het verhogen van hun loonkosten. Ook het zogenaamde naambellen behoort tot de mogelijkheid. Vervolgens zou hij de voortgang van de aanvraag online moeten kunnen volgen. Aangezien meer dan de helft van het personeel er bijna toch nooit is, is er een prima kans om de kosten te verminderen.
Professioneel, zakelijk, betrokken. Toch bezuinigen veel bedrijven in economisch moeilijke omstandigheden juist op telefonische contacten.
Een op de drie, en binnen het midden- en kleinbedrijf zelfs een op de twee managers wil tijdens de vakantie bereikbaar zijn. Wat tot een significant positievere houding leidt, is de beller vooraf expliciet uitleggen waarom een IVR wordt ingezet.
Met goede telefonische bereikbaarheid kun je scoren. Dat zijn lagere percentages dan voorgaand jaar! En weersta de verleiding om meteen te verkopen. " Over het algemeen zijn de sectoren die al langer bezig zijn met internet hier verder in.
Wat tot een significant positievere houding leidt, is de beller vooraf expliciet uitleggen waarom een IVR wordt ingezet.
Met de komst van computers en steeds meer verfijnd bureaumateriaal, zijn de vaardigheden en de kennis van secretaresses en telefonistes ook gestegen.
De bereikbaarheid moet trouwens continu te meten zijn.
Bijna bij alle VoIP aanbieders kunt u doorschakelen op dezelfde manier als bij de traditionele telecom-providers. Tegenwoordig draait het meer en meer om snel reageren en het vermarkten van nieuwe producten. De verwachtingen van consumenten worden nu vaak niet waargemaakt door lange wachttijden, trage doorverbindingen, geen alternatieven bij afwezigheid, ondeskundige medewerkers en te laat terugbellen.


reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]