listhelper-moderate
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

bug-texinfo post from address@hidden requires approval


From: bug-texinfo-owner
Subject: bug-texinfo post from address@hidden requires approval
Date: Mon, 09 Jul 2007 07:14:37 -0400

As list administrator, your authorization is requested for the
following mailing list posting:

    List:    address@hidden
    From:    address@hidden
    Subject: Tourexpi.com'dan b?y?k T?rkiye tan?t?m ata??
    Reason:  Post by non-member to a members-only list

At your convenience, visit:

    http://lists.gnu.org/mailman/admindb/bug-texinfo
        
to approve or deny the request.
--- Begin Message --- Subject: Tourexpi.com'dan büyük Türkiye tanıtım atağı Date: Mon, 9 Jul 2007 14:13:27 +0300

09.Temmuz 2007

Tourexpi.com‘dan büyük Türkiye tanıtım atağı

Özellikle Avrupa’daki profesyonel turizm camiasının yıllardır yoğun ilgiyle izlediği Türkiye turizm portalı www.tourexpi.com, AVRUPA TÜRKİYE TURİZM KONSEYİ başkanı Hüseyin Baraner’in öncülüğünde, hem Avrupalıların yoğun talebine cevap verecek, hem Türkiye’nin Avrupa’daki çok geniş bir tabana tanıtımını sağlayacak.

www.tourexpi.com Türkiye resimleri paylaşım sitesi

Türkiye tanıtımının bugüne kadar çoğunlukla resmi kurumlar ve özel sektör tarafından yapıldığını kaydeden Baraner, bu fırsatla artık Türkiye’nin güzelliklerini ülkedeki geniş bir halk tabanından, Avrupa’daki geniş bir halk tabanına doğrudan yapılacağını belirtti. Bu büyük tanıtım projesinin ayrı bir özelliği de, www.tourexpi.com sitesinin Avrupa’da binlerce profesyonel, çoğu acenteci ve tur operatörü olan, turizmci üyeleri olması.
Baraner: ”Bu proje sayesinde, Türkiye’nin güzelliklerini, hem Avrupa’daki geniş bir halk tabanına, hem de profesyonel turizm camiasına aynı anda sunmuş olacağız. Türkiye’nin güzelliklerine inanan ve Türkiye’nin tanıtımına katılmak isteyen herkesi destek vermeye çağırıyoruz. Her şeyi devlet tarafından bekleme devri bitti.”

www.tourexpi.com sitesinin sunduğu bir imkanla, ülke güzelliklerini ve ülkenin ilginç, ve belki de herkes tarafından bilinmeyen özelliklerini, ücretsiz olarak sitede yayınlama ve başkalarının fotoğraflarını, yine ücretsiz olarak indirme fırsatı veriliyor.

AVRUPA TÜRKİYE TURİZM KONSEYİ başkanı Hüseyin Baraner: “Ülkemizin güzelliklerini ve tanıtımını sadece fotoğraflarla sınırlayamazdık. Bu nedenle, fotoğrafını gönderen kişiden ayrıca fotoğrafıyla ilgili bir yorum, yazı veya açıklama göndermesini rica ediyoruz. Ayrıca aralarından seçtiğimiz resimleri, Avrupa’daki binlerce üyemize e-posta yoluyla göndereceğiz. Böylece çoğu katılımcının fotoğrafları, yorum ve yazılarıyla birlikte binlerce Avrupalı tarafından aynı anda izlenecek, okunacak ve muhtemelen yorumlanacaktır.”

En çok yorumlanan veya izlenen fotoğraf sahiplerine hediye tatil paketi gibi sürprizleri olacağını belirten Baraner, gönderilen fotoğraflara ait Türkçe yazı ve yorumları, uzman editörlerinin Almanca, İngilizce ve Rusça’ya çeviri yaparak yayınlayacaklarını ve bu büyük tanıtım atağının, türünün ilk örneği olduğunu özellikle belirtti.

Merhaba Dünya Türkleri
Merhaba Türk  Dünyası

Ülkemizin güzelliklerini dünyayla paylaşmaya ne dersiniz?
Ülke tanıtımını neden hep başkalarından bekleyelim?

Türkiye’mizden haber almak için, sitemizi her gün dünyadan binlerce insan ziyaret ediyor. Özellikle Avrupa’daki komşularımızdan, artan bir baskıyla, güzel ülkemizin resimleri sanal ortamda talep edilmektedir.
Bu talep özellikle profesyonel teçhizatla ve bir o kadar profesyonel fotoğrafçılarla çekilmiş ve belki de “Photoshop”lanmış ticari katalog-vari resimler değil, halkın gözüyle ve belki de sıradan makinelerle çekilmiş resimler yönünde oluyor.
Ancak böyle resimlerin, bir ülkenin güzelliklerini maskesiz, “photoshop”suz ve makyajsız gösterebileceklerine inanılıyor.

Türkiye, makyajsız da güzeldir.

Türkiye’nin gerçek güzelliklerine inanan herkesi bunu dünya’ya ispata çağırıyoruz.
Ülke tanıtımı için eşsiz bir fırsat. Türkiye ile ilgili amatör veya profesyonel olsun, bütün fotoğraflarınızı dünya ile paylaşın. Başkalarının, fotoğraflarınız hakkında ne düşündüklerini ve yorumlarını takip edin. Siz de başkalarının fotoğraflarıyla, makyajsız bir Türkiye gezisi yapın.

Bu amaçla fotoğraflarınızı sitemize ücretsiz olarak yükleyip,  on binlerce Avrupalı ve çoğu turizm çalışanıyla paylaşın veya bütün dünyadan gelecek diğer Türkiye güzelliklerini indirip, ülkemizi bir başka gözle keşfedin.
En çok beğeni kazanıp, başkaları tarafından izlenilen fotoğraf sahiplerini, hediye tatil paketleri gibi sürpriz hediyeler bekliyor.

Haydi paylaşalım, şimdi!
Haydi Türkiye’yi tanıtalım, şimdi!

 

--- End Message ---
--- Begin Message --- Subject: confirm fb9d7a862ffed0d7a8709cce1c8f8e62aa414565
If you reply to this message, keeping the Subject: header intact,
Mailman will discard the held message.  Do this if the message is
spam.  If you reply to this message and include an Approved: header
with the list password in it, the message will be approved for posting
to the list.  The Approved: header can also appear in the first line
of the body of the reply.

--- End Message ---

reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]