linux-c1
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

contour basis


From: Maria Corbett
Subject: contour basis
Date: Thu, 12 Oct 2006 16:30:06 -0700
User-agent: Thunderbird 1.5.0.7 (Windows/20060909)


Je toestel wordt als het ware een computer - met IP-adres - die je net als een printer of laptop aansluit op je netwerk.
Reken daarop en zet een deel van uw inkomsten opzij om de vaste kosten op te kunnen brengen.
Zij maken de infrastructuur - het datanetwerk - gereed voor VoIP en hebben ook een helpdeskfunctie.
Op de website van Skype staat zelfs de referentie van een Amerikaanse pianoleraar die - met webcam en headset - zijn leerlingen lesgeeft.
Daarnaast heb je speciale telefoontoestellen nodig.
Van mond tot mond is belangrijker dan ooit.
Hij is directeur van het Bossche telecomadviesbureau ExperiCom en werkte in het verleden als consultant bij KPN en Imtech.
Van mond tot mond is belangrijker dan ooit. De leden van dergelijke communities zijn interressant.
Daarnaast zijn demografische ontwikkelingen als oorzaak aan te wijzen.
Het netwerk moet dus zo ingericht worden dat spraak altijd voorrang krijgt boven zaken als e-mail en het verzenden van printopdrachten.
Ondervraagden in deze sector zien het als noodzaak om bereikbaar te zijn in de vakantieperiode.
Juist in zakelijke relaties en al helemaal in het leggen van eerste contacten is dit cruciaal. Met name grotere ondernemingen stappen steeds vaker over op Voice over Internet Protocol, kortweg VoIP genaamd.
Het bedrijf krijgt hierdoor ook inzicht in het telefoonverkeer dat zich binnen uw organisatie afspeelt. Dit aandeel ligt ook ruim onder het OESO- en EU-gemiddelde. Reken daarop en zet een deel van uw inkomsten opzij om de vaste kosten op te kunnen brengen. Nog belangrijker is dat de klant weet dat medewerkers of uzelf op vakantie zijn.
De e-mail wordt bijvoorbeeld gemiddeld twee per week gecontroleerd.
En zeven op de tien checkt tijdens de vakantie zijn e-mail.
om de aan- en afwezigheid van bedrijven onbeperkt aantal medewerkers bij te houden. Capgemini vroeg de bedrijven in het onderzoek naar het soort processen dat zij uitbesteden. Bart van Bommel van Cendris: 'Het gebruik van vaste telefonie neemt af, waardoor steeds minder basisdata kan worden geleverd. Het bedrijf selecteert wie er voor de beloning in aanmerking komt en onder welke criteria deze beloning wordt uitgekeerd.
Het aansporen van deze klanten om nieuwe klanten naar zijn onderneming toe te verwijzen is de winnende manier om gekwalificeerde nieuwe klanten te krijgen. Leveranciers en klanten zijn minder bereikbaar, personeel gaat op vakantie. Je toestel wordt als het ware een computer - met IP-adres - die je net als een printer of laptop aansluit op je netwerk.
Een derde van de managers geeft aan dat de schade in dat geval oploopt tot duizenden euro's.
Er is ook goed nieuws.
Vragen en antwoorden over het nieuwe bellen voor bedrijven die kampen met koudwatervrees.
Combineer dit met de informatiehonger die we kennelijk hebben en je ziet dat de grens tussen vakantie en werk langzaam maar zeker verdwijnt.
Eens kijken hoe lang het duurt voordat het idee ook hier werkelijkheid wordt. en Google proberen met vergelijkbare diensten een graantje mee te pikken.
Een totaal overzicht kan naar directie of office manager gestuurd worden. Het stikt van de parttimers en we verzuimen te groeien en te innoveren. Daarnaast zijn demografische ontwikkelingen als oorzaak aan te wijzen.
De vraag is in de eerste plaats wat VoIP is. Nog belangrijker is dat de klant weet dat medewerkers of uzelf op vakantie zijn.
Sommigen willen hun boodschap eerst afluisteren voordat ze hem versturen, anderen willen graag eerst de stem horen of zelfs kunnen kiezen uit verschillende stemmen.
Dat is ruim anderhalf keer zoveel als het gemiddelde.


reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]