help-gnu-emacs
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Re: colours lost


From: Noam Postavsky
Subject: Re: colours lost
Date: Wed, 15 May 2019 09:31:42 -0400

On Wed, 15 May 2019 at 09:15, Madhu <address@hidden> wrote:

> I haven't figured out what triggers the problem yet, but the clue is it
> is related to global-font-lock-mode.
>
> When the problem described occurs, global-font-lock-mode is t.
>
> C-u C-x = on a piece of text which shows the bold face in the *Faces*
> buffer shows:
> ,----
> | There are text properties here:
> |   button               (t)
> |   category             help-face-button
> |   fontified            t
> |   help-args            (bold)
> |   read-face-name       bold
> `----
>
> After setting (global-font-lock-mode -1) and reverting *Faces* restores
> the list-faces-display as expected.
>
> Now C-u C-x = shows
> ,----
> | There are text properties here:
> |   button               (t)
> |   category             help-face-button
> |   face                 bold
> |   help-args            (bold)
> |   read-face-name       bold
> `----
>
> So When the problem occurs all text is "fontified" and faces seem to
> be ignored.

Sounds like it could be another instance of Bug#35481. Maybe you are
enabling some minor mode which calls font-lock-add-keywords or
similar?

See https://debbugs.gnu.org/35481 and also https://debbugs.gnu.org/35044.



reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]