help-gnu-emacs
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Re: Stop minibuffer display of "Fontifying..." ? ?


From: ken
Subject: Re: Stop minibuffer display of "Fontifying..." ? ?
Date: Wed, 14 Jul 2010 12:43:41 -0400
User-agent: Thunderbird 2.0.0.24 (X11/20100318)


On 07/14/2010 11:01 AM Eli Zaretskii wrote:
>> Date: Wed, 14 Jul 2010 10:03:24 -0400
>> From: ken <address@hidden>
>>
>> Thanks, Eli.  Did that, restarted emacs, but got the same "Fontifying
>> ..." messages. "C-h v font-lock-verbose" says:
>>
>> font-lock-verbose is a variable defined in `font-lock.el'.
>> Its value is nil
>> ....
>>
>> After customizing, I didn't find this variable in my ~/.emacs though.
>> So I put it in manually, at the bottom just above the
>> "(custom-set-variables..." block, like this:
>>
>> (setq font-lock-verbose nil)
>>
>> But still no happy-happy.  (Still getting "Fontifying....")
>>
>> Moved the function to the top of .emacs.... Same deal.
> 
> Something else is at work here.  Can you repeat this with "emacs -Q"?
> 
> And what Emacs version is that, btw?
> 

Found the problem... I use an old version of html-helper-mode... I don't
think it's supported anymore.  But I've customized it quite a bit and
I'm very used to it, so I'm going to keep on using it.

So anyway, this old html-helper-mode had the "(message "Fontifying ..."
in it, so I just commented out those parts.  (Hope I didn't comment out
some good code along with it, but we'll see on that.)

Thanks very much for the help tracking this down.




reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]