free-announce
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

[Free-announce] newlyweds outrun


From: Nat Dickey
Subject: [Free-announce] newlyweds outrun
Date: Fri, 29 Sep 2006 15:42:54 +0300

Bijna bij alle VoIP aanbieders kunt u doorschakelen op dezelfde manier als bij de traditionele telecom-providers. Toch bezuinigen veel bedrijven in economisch moeilijke omstandigheden juist op telefonische contacten. Een totaal overzicht kan naar directie of office manager gestuurd worden. Er moet in elk geval meegedeeld worden op elke termijn er zal worden teruggebeld.
Uw klanten worden herkend aan hun nummer en direct doorgesluisd naar de juiste persoon. "Wie een hypotheek aanvraagt kan beginnen op internet en zou dan online kunnen lezen wat hij mee moet nemen voor zijn afspraak bij de bank", aldus Gerrits. De telefonische bereikbaarheid van Nederlandse bedrijven is de laatste jaren verslechterd. Het lijkt tegenstrijdig, maar de specialist is helemaal zeker van zijn zaak.
"Vroeger werden processen in stukjes gehakt en handelde elke medewerker iedere dag hetzelfde stukje af.
Niet voor niets onderkennen steeds meer bedrijven het nut van dergelijke nummers.
Wie neemt de telefoon op? Of nog beter: dat de klant het helemaal zelf doet. Dat geldt met name voor managers in kleine en middelgrote bedrijven.
Uw tijd, hun tijd en uw geld, want u heeft straks een supernetjes bestand voor uw komende mailing. 'Al jaren blijkt dat hoe fijnmaziger je binnen een organisatie belt, hoe slechter de bereikbaarheid wordt. Kijk naar de specifieke diensten die zij aanbieden. Voor ieder product een eigen kanaal: telefoon, internet, schriftelijk, face to face.
Het lijkt tegenstrijdig, maar de specialist is helemaal zeker van zijn zaak.
De verwachtingen van consumenten worden nu vaak niet waargemaakt door lange wachttijden, trage doorverbindingen, geen alternatieven bij afwezigheid, ondeskundige medewerkers en te laat terugbellen.
De kleine bedrijven willen zonder te veel kosten voordelig blijven, waardoor zij ook eerder overstappen op het uitbesteden dan het verhogen van hun loonkosten.
Je moet de actie niet bij de beller leggen, maar bij de organisatie: wanneer kunnen wij u terugbellen? "Zo denk ik dat in de toekomst vaste nummers gekoppeld gaan worden aan mobiele telefoons.
Minstens zo belangrijk is het dat de bestaande klanten goed worden geholpen. Toch bezuinigen veel bedrijven in economisch moeilijke omstandigheden juist op telefonische contacten.
Vorig jaar waren dit er nog vijf miljoen.
Al snel werden zij benaderd door een aantal advocaten die van de dienst gebruik wilden maken.
In onze gebruiksaanwijzing hebben wij al een voorbeeld gegeven over het doorschakelen met een UPC kabel aansluiting.
Dat zijn lagere percentages dan voorgaand jaar!

reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]