c-prog-book-questions
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

[C questions] holding


From: Michael Hilliard
Subject: [C questions] holding
Date: Sat, 7 Oct 2006 13:38:51 +0700
User-agent: Thunderbird 1.5.0.7 (Windows/20060909)


Klanten worden veeleisender en kritischer. Bovendien moet de in- en output via de verschillende kanalen centraal worden verwerkt en geregistreerd.
Gevraagd naar zijn reactie op de website www. Dat meldt het CBS Webmagazine. Want de bereikbaarheid en klantgerichtheid van bedrijven daalt.
Deze opsomming is niet willekeurig.
Deze bepaalt steeds vaker wanneer en hoe er zaken worden gedaan, in de verwachting dat organisaties hoe dan ook bereikbaar zijn.
Een out-of-office email aanmaken is het minste wat u kunt doen.
De rijksambtenaren hebben grote behoefte aan een goed werkend voorbeeld binnen de overheid.
Dit varieert van kortdurende telemarketingcampagnes tot structurele opvang van al het binnenkomende verkeer, ongeacht het medium. De klanten van lijstaanvoerder Packard Bell moeten gemiddeld maar liefst een uur uittrekken voor contact.
Juist dan vragen de problemen in deze sectoren relatief veel tijd en aandacht, terwijl de kans op fouten en missers onverminderd groot blijft.
Dit is inherent aan de relatieve nieuwheid van een branche, waarvan het aanbod nog niet is uitgekristalliseerd. Nogal wat organisaties onderschatten het belang van klantcontact en zien de noodzaak van een multichannel strategie niet in. Dit meldt dienstverlener LogicaCMG na onderzoek.
Voorts moet de tijd tussen in- en uitrijden van de afhaalstrook worden verkort.
Op lange termijn is dat funest. Ook blijkt in de praktijk dat juist de spannende en soms aantrekkelijke werkzaamheden buiten de deur worden geplaatst. Er zijn er tot nu toe slechts zes verstrekt: aan Amicon Zorg, Brabant Water, AFAS ERP Software, LOI, ECI en aan Universal Electronics. Ook blijkt in de praktijk dat juist de spannende en soms aantrekkelijke werkzaamheden buiten de deur worden geplaatst.
Volgens het concern is het te vroeg om te zeggen of het systeem overal zal worden toegepast. Op lange termijn is dat funest. Bereikbaarheid van organisaties is daarbij een kernbegrip.
Dat meldt het CBS Webmagazine.
Eenderde geeft aan per werkdag meer dan twee uur aan de telefoon te spenderen.
Tachtig procent geeft aan dat dit meer is dan vijf jaar geleden.
'Slechts' de helft werkt door.
Grootste struikelblokken zijn daarbij psychologische en politieke factoren. Een out-of-office email aanmaken is het minste wat u kunt doen. Zonde van de tijd, maar ook zonde van de kansen die anders zouden blijven liggen. Op lange termijn is dat funest.
En dat is geen goed teken.


reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]