bug-hurd
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Re: Problems to configure static IP in Debian GNU/Hurd


From: Almudena Garcia
Subject: Re: Problems to configure static IP in Debian GNU/Hurd
Date: Thu, 4 Jul 2019 23:40:13 +0200

> I didn't check It, but now I'll check
ps -e doesn't return any netdde process.

> Did you try rtl8139 instead for instance?

Now I'm trying It, but It shows the same problem.

El jue., 4 jul. 2019 a las 23:32, Almudena Garcia (<address@hidden>) escribió:
> After boot, before running the settrans command, is a netdde
> process still running? You could also make sure no one is running before
> running the settrans command by killing any that would still be running.

I didn't check It, but now I'll check

> Did you try rtl8139 instead for instance?

Nope, I didn't try It, Only e1000 and pcnet,
Btw, In my SMP kernel, I need a model which driver is inside Mach, because netdde drivers use to crash in It.

El jue., 4 jul. 2019 a las 23:28, Samuel Thibault (<address@hidden>) escribió:
Almudena Garcia, le jeu. 04 juil. 2019 23:18:21 +0200, a ecrit:
> I attach the full output of the command

So the e1000 driver doesn't find the card, that's where the issue would
be. Possibly the boot-time netdde crashes and leaves the card in a very
odd state. After boot, before running the settrans command, is a netdde
process still running? You could also make sure no one is running before
running the settrans command by killing any that would still be running.

Did you try rtl8139 instead for instance?

Samuel

Attachment: Captura de pantalla de 2019-07-04 23-34-06.png
Description: PNG image

Attachment: settrans_rtl.png
Description: PNG image


reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]