bug-gnu-emacs
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

bug#27756: 26.0.50; Cursor jumps and disappears with Native Line Numbers


From: Ilya Khaprov
Subject: bug#27756: 26.0.50; Cursor jumps and disappears with Native Line Numbers turned on
Date: Thu, 20 Jul 2017 14:20:41 +0000

Thanks for the quick fix. I pulled and recompiled - looks good!

Settings are indeed rare, native line numbers inspired me to experiment.

Best regards,
Ilya
________________________________________
From: Eli Zaretskii <address@hidden>
Sent: Thursday, July 20, 2017 16:29
To: Ilya Khaprov
Cc: address@hidden
Subject: Re: bug#27756: 26.0.50;        Cursor jumps and disappears with Native 
Line Numbers turned on

> From: Ilya Khaprov <address@hidden>
> Date: Tue, 18 Jul 2017 12:42:35 +0000
>
> I customized horizontal auto-scrolling like this:
>
> hscroll-margin set to 1,
> hscroll-step set to 1 (tested with 2, same effect).
> display-line-numbers-width set to 3
> display-line-numbers set to t
>
> When hscrolling starts, it goes ok for 4, 5 chars then buffer jumps to
> the beginning of the line (i.e. hscroll resets) and cursor disappears.
>
> Can still hscroll with keyboard though (cursor remains somewhere on the
> right, not visible).

Thanks, I think I fixed this now.

Btw, the above settings produce some buggy behavior even without line
numbers, I guess not many people use such customizations.





reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]