bug-gnu-emacs
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

bug#22789: 25.1.50; In last master build https connections stop working


From: Eli Zaretskii
Subject: bug#22789: 25.1.50; In last master build https connections stop working
Date: Sun, 28 Feb 2016 18:47:41 +0200

> From: Alain Schneble <address@hidden>
> CC: Eli Zaretskii <address@hidden>, José L. Doménech
>       <address@hidden>, <address@hidden>
> Date: Sat, 27 Feb 2016 19:05:20 +0100
> 
> Lars Ingebrigtsen <address@hidden> writes:
> 
> > (setq proc
> > (make-network-process :name "foo"
> >                   :buffer (get-buffer-create "*foo*")
> >                   :host "imap.gmail.com"
> >                   :service 993
> >                   :nowait t
> >                   :tls-parameters
> >                   (cons 'gnutls-x509pki
> >                         (gnutls-boot-parameters
> >                          :type 'gnutls-x509pki
> >                          :hostname "imap.gmail.com"))))
> >
> > * OK Gimap ready for requests from 60.225.211.161 qr7mb410250987iec
> >
> > should appear.  Also, after evaling that, what does
> 
> It seems to be a timing issue.  If I set gnutls-log-level to 5, this
> works also on Windows (i.e i get OK Gimap...).

Actually, with the latest trunk this works even without increasing the
log level.  I guess the latest changes in gnutls.c did it.

> I guess that it enters this path because the socket is not ready yet.
> But why?

Because the connection didn't complete yet, and we are already trying
the GnuTLS handshake.





reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]