bug-gnu-emacs
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

bug#18617: 24.3; loading simple-wiki-mode breaks org-mode


From: Marcin Borkowski
Subject: bug#18617: 24.3; loading simple-wiki-mode breaks org-mode
Date: Sun, 21 Feb 2016 12:57:30 +0100
User-agent: Gnus/5.13 (Gnus v5.13) Emacs/25.1.50 (gnu/linux)

On 2014-10-02, at 20:27, address@hidden wrote:

> To re-trigger:
> - Install simple-wiki-mode
> - run emacs
> - switch to *scratch*
> - load org-mode
> - make two todos one with subtree:
> * TODO test 1
>   - test 2
> * TODO test 3
> - check pressing tab on First todo hide and show the subtree
> - open a new file: test.txt
> - M-x simple-wiki-mode (on test.txt)
> - switch back to *scratch* (which is still in org-mode)
> - Observe that subtree function is broken.
> - Press tab on TODO test 1 will hide * TODO test 3 and never shows it
> again.

Hello,

I know it was quite a long time ago, but could you confirm that this is
still an issue in current Emacs?  Also, I tried to reproduce it on GNU
Emacs 25.1.50.3, but could not - M-x simple-wiki-mode (after downloading
simple-wiki.el from savannah) resulted in a "setq: Symbol’s function
definition is void: first" error.  (simple-wiki is not an Elpa package,
so I could not install it via the package manager.)

If the problem is still present, please describe exactly how you
installed simple-wiki-mode so that I could see for myself what's
happening.

> Thanks,
> humble emacs user

Best,

-- 
Marcin Borkowski





reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]