bug-gnu-emacs
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

bug#13577: 24.3.50; Underscore in LaTeX comments can mess up ispell


From: Ivan Andrus
Subject: bug#13577: 24.3.50; Underscore in LaTeX comments can mess up ispell
Date: Tue, 14 Jan 2014 22:01:47 -0700

On Jan 14, 2014, at 4:00 AM, Agustin Martin <address@hidden> wrote:

> On Sat, Dec 21, 2013 at 11:42:24PM -0700, Ivan Andrus wrote:
>> On Dec 20, 2013, at 10:16 PM, Chong Yidong <address@hidden> wrote:
>> 
>>> Ivan Andrus <address@hidden> writes:
>>> 
>>>> Starting from emacs -Q add the following to a buffer and put it in
>>>> latex-mode (I checked both AUCTeX and the builtin latex-mode):
>>>> 
>>>> % Again, we ignore the actual values of $\zeta_{i}$.
>>>> It is clear that $Z(G)=\angles{c_{i}}\cong \mathbb{Z}_{p}^{2}$ and
>>>> $G'=\angles{b_{i},c_{i}}$.
>>>> Missssspeelllllled.
>>>> 
>>>> Run ispell-buffer.  I have to do the following to get ispell to work on
>>>> my system:
>>>> 
>>>> (setq-default ispell-program-name "hunspell")
>>>> (setq ispell-dictionary "american")
>>>> 
>>>> You will notice that it tries to correct G', when it should not (since
>>>> it's in math mode).  It also ignores Missssspeelllllled.
>>> 
>>> I can't reproduce this.  For me, ispell-buffer tries only to correct
>>> Missssspeelllllled.
>> 
>> Hmm...  I still see the same behavior on trunk from about 3 days ago:
>> 
>> Bzr revision: 115610 address@hidden
> 
> Hi, 
> 
> I debugged this problem to start with my commit
> 
> http://bzr.savannah.gnu.org/lh/emacs/trunk/revision/110817
> 
> The reason is that `add-comment' is wrongly reset for new line instead of
> `in-comment' (`add-comment' is automatically reset after `in-comment' for
> each line).
> 
> Fix comitted to trunk as r116025. This must also go into emacs24.x branch.
> Which is the best way to make this happen?

Cool! 

Thanks,
Ivan




reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]