bug-gnu-emacs
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

bug#4857: marked as done (23.1; tar-mode "C" tar-copy not working)


From: Emacs bug Tracking System
Subject: bug#4857: marked as done (23.1; tar-mode "C" tar-copy not working)
Date: Sat, 07 Nov 2009 18:25:10 +0000

Your message dated Sat, 07 Nov 2009 13:20:43 -0500
with message-id <address@hidden>
and subject line Re: 23.1; tar-mode "C" tar-copy not working
has caused the Emacs bug report #4857,
regarding 23.1; tar-mode "C" tar-copy not working
to be marked as done.

This means that you claim that the problem has been dealt with.
If this is not the case it is now your responsibility to reopen the
bug report if necessary, and/or fix the problem forthwith.

(NB: If you are a system administrator and have no idea what this
message is talking about, this may indicate a serious mail system
misconfiguration somewhere. Please contact address@hidden
immediately.)


-- 
4857: http://emacsbugs.donarmstrong.com/cgi-bin/bugreport.cgi?bug=4857
Emacs Bug Tracking System
Contact address@hidden with problems
--- Begin Message --- Subject: 23.1; tar-mode "C" tar-copy not working Date: Tue, 03 Nov 2009 07:30:19 +1100 User-agent: Gnus/5.110011 (No Gnus v0.11) Emacs/23.1 (gnu/linux)
Visiting the file foo.tar below

    emacs -Q foo.tar

and trying to `tar-copy' the first entry to a file "zzz"

    C
    zzz

gets an error

    tar-copy: Args out of range: 513, 723

On a tar with a lot of files, the first of which is small, the command
succeeds, but the contents written are the text of the directory
listing, not the tar file.

I see tar-copy does a `widen' apparently to get at the data.  Does it
have to look in tar-data-buffer these days?


Attachment: foo.tar
Description: Unix tar archive


In GNU Emacs 23.1.1 (i486-pc-linux-gnu, GTK+ Version 2.16.5)
 of 2009-09-14 on raven, modified by Debian
configured using `configure  '--build=i486-linux-gnu' '--host=i486-linux-gnu' 
'--prefix=/usr' '--sharedstatedir=/var/lib' '--libexecdir=/usr/lib' 
'--localstatedir=/var/lib' '--infodir=/usr/share/info' 
'--mandir=/usr/share/man' '--with-pop=yes' 
'--enable-locallisppath=/etc/emacs23:/etc/emacs:/usr/local/share/emacs/23.1/site-lisp:/usr/local/share/emacs/site-lisp:/usr/share/emacs/23.1/site-lisp:/usr/share/emacs/site-lisp:/usr/share/emacs/23.1/leim'
 '--with-x=yes' '--with-x-toolkit=gtk' '--with-toolkit-scroll-bars' 
'build_alias=i486-linux-gnu' 'host_alias=i486-linux-gnu' 'CFLAGS=-DDEBIAN -g 
-O2' 'LDFLAGS=-g' 'CPPFLAGS=''

Important settings:
  value of $LC_ALL: nil
  value of $LC_COLLATE: nil
  value of $LC_CTYPE: nil
  value of $LC_MESSAGES: nil
  value of $LC_MONETARY: nil
  value of $LC_NUMERIC: nil
  value of $LC_TIME: nil
  value of $LANG: en_AU
  value of $XMODIFIERS: nil
  locale-coding-system: iso-latin-1-unix
  default-enable-multibyte-characters: t

--- End Message ---
--- Begin Message --- Subject: Re: 23.1; tar-mode "C" tar-copy not working Date: Sat, 07 Nov 2009 13:20:43 -0500
>     emacs -Q foo.tar
>     C
>     zzz
>     tar-copy: Args out of range: 513, 723
>
> On a tar with a lot of files, the first of which is small, the command
> succeeds, but the contents written are the text of the directory
> listing, not the tar file.

I've checked in a fix.  Thanks.

--- End Message ---

reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]