bug-gnu-emacs
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Re: Installing emacs on openSUSE 10.3


From: puller
Subject: Re: Installing emacs on openSUSE 10.3
Date: Tue, 02 Oct 2007 12:44:27 -0400
User-agent: Internet Messaging Program (IMP) H3 (4.1.3)

Oops, sorry about that.  Here's the complete backtrace:

Program received signal SIGSEGV, Segmentation fault.
0x00002b4909fd7719 in bcopy () from /lib64/libc.so.6
(gdb) bt
#0  0x00002b4909fd7719 in bcopy () from /lib64/libc.so.6
#1  0x0000000000500948 in xstrdup (s=0x56e9b9 "sigusr1") at alloc.c:811
#2 0x00000000004b0b20 in add_user_signal (sig=10, name=0x56e9b9 "sigusr1") at keyboard.c:7090
#3  0x00000000004a9af5 in main (argc=1, argv=0x7fffa28b1678) at emacs.c:1196


Thanks,

Danny

Quoting Eli Zaretskii <address@hidden>:

Date: Tue, 02 Oct 2007 12:16:41 -0400
From: address@hidden

Alright, here's the output:

Again, please do NOT remove the mailing list from the CC header.
Let's keep this discussion on the list, let's not make it private.

(gdb) run -batch -l loadup dump
Starting program:
/home/dpuller/Desktop/emacs-22.1/emacs-22.1/src/temacs -batch -l
loadup dump

Program received signal SIGSEGV, Segmentation fault.
0x00002b6da699e719 in bcopy () from /lib64/libc.so.6

This single line is not helpful.  We need to see the full backtrace.
Please type the command "bt" at that point, and post the results here
in their entirety.

Thanks.







reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]