bug-gnu-emacs
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Numeric Prefix on File Name, Source Specials, Previews


From: George R. Wilkens
Subject: Numeric Prefix on File Name, Source Specials, Previews
Date: Tue, 14 Dec 2004 13:41:18 -1000

This bug report will be sent to the Free Software Foundation,
not to your local site managers!
Please write in English, because the Emacs maintainers do not have
translators to read other languages for them.

Your bug report will be posted to the address@hidden mailing list,
and to the gnu.emacs.bug news group.

In GNU Emacs 21.3.1 (i386-redhat-linux-gnu, X toolkit, Xaw3d scroll bars)
 of 2003-05-22 on porky.devel.redhat.com
configured using `configure  --host=i386-redhat-linux --build=i386-redhat-linux 
--target=i386-redhat-linux-gnu --program-prefix= --prefix=/usr 
--exec-prefix=/usr --bindir=/usr/bin --sbindir=/usr/sbin --sysconfdir=/etc 
--datadir=/usr/share --includedir=/usr/include --libdir=/usr/lib 
--libexecdir=/usr/libexec --localstatedir=/var --sharedstatedir=/usr/com 
--mandir=/usr/share/man --infodir=/usr/share/info --with-gcc --with-pop 
--with-sound'
Important settings:
  value of $LC_ALL: nil
  value of $LC_COLLATE: nil
  value of $LC_CTYPE: nil
  value of $LC_MESSAGES: nil
  value of $LC_MONETARY: nil
  value of $LC_NUMERIC: nil
  value of $LC_TIME: nil
  value of $LANG: en_US.UTF-8
  locale-coding-system: utf-8
  default-enable-multibyte-characters: t

Please describe exactly what actions triggered the bug
and the precise symptoms of the bug:

I have a LaTeX file whose name is "141ICSExamFinal.tex". With the
"Command -> TeXing Options -> Source Specials" turned off, I can
"latex" and "xdvi" the file without any problems. When I turn the
"Source Specials" on, something odd happens. Typing "\C-C\C-C" runs
the file through latex as it should. When I next type "\C-C\C-C" I am
prompted for an "xdvi" command. When I hit return, xdvi launches, but
reports an error:

  No references to source file "ICSExamFinal.tex" in dvi file

Notice that the numeric prefix "141" is missing from the file name. I
do not know whether this is a bug with AUCTeX, xdvi, or me (perhaps it
is known that one should not use file names that begin with a numeric).
Regardless, I thought that I would pass this information along in case
it might be useful.

Aloha,

--George Wilkens


Recent input:
C-c <return> <return> <help-echo> <help-echo> <help-echo> 
<help-echo> <help-echo> <help-echo> <help-echo> <help-echo> 
<help-echo> <help-echo> <help-echo> <help-echo> <help-echo> 
<help-echo> <help-echo> <menu-bar> <Command> <TeXing 
Options> <Source Specials> C-c C-c <return> C-c C-c 
<return> y <return> <help-echo> <help-echo> <help-echo> 
<help-echo> <help-echo> <help-echo> <help-echo> <help-echo> 
<help-echo> <help-echo> <help-echo> <help-echo> <help-echo> 
<help-echo> <help-echo> <help-echo> <help-echo> <help-echo> 
<help-echo> <help-echo> <help-echo> <help-echo> <help-echo> 
<help-echo> <help-echo> <help-echo> <help-echo> <help-echo> 
<menu-bar> <Command> <TeXing Options> <Source Specials> 
C-c C-c <return> C-c C-c <return> <return> <help-echo> 
<help-echo> <help-echo> <help-echo> <help-echo> <help-echo> 
<help-echo> <help-echo> <help-echo> <help-echo> <help-echo> 
<help-echo> <menu-bar> <Command> <TeXing Options> <Source 
Specials> <help-echo> C-c C-c <return> C-c C-c <return> 
<return> <help-echo> <help-echo> <help-echo> <help-echo> 
<menu-bar> <help-menu> <report-emacs-bug>

Recent messages:
Type `C-c C-l' to display results of compilation.
LaTeX: successfully formatted {5} pages.
Loading server...done
Tex-Source-Specials mode disabled
Type `C-c C-l' to display results of compilation.
LaTeX: successfully formatted {5} pages.
Tex-Source-Specials mode enabled
Type `C-c C-l' to display results of compilation.
LaTeX: successfully formatted {5} pages.
Loading emacsbug...done




reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]