bug-gnu-emacs
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Re: (no subject)


From: Eli Zaretskii
Subject: Re: (no subject)
Date: Tue, 06 Nov 2001 16:18:16 +0200

[Please in the future send bug reports to address@hidden, or
post them to gnu.emacs.bug news group.  I've redirected the thread.]

> From: "Dhruva Krishnamurthy" <address@hidden>
> Date: Tue, 6 Nov 2001 13:54:39 +0530
> 
>  I am trying to compile Emacs 21.1 on Win NT using MinGW32 tools. I have
>  most all libraries which I downloaded from the Xemacs web site for
>  MinGW32 tools (for tiff, jpeg etc...).
> Following Configure options:
> configure --prefix=F:/Emacs/Emacs-Rel --cflags=-DFOR_MSW
> --cflags=-DHAVE_TIFF --cflags=-DHAVE_JPEG --cflags=-DHAVE_XPM
> --cflags=-DHAVE_PNG --with-gcc --no-cygwin

The Windows port of Emacs 21.1 does not yet support images, so I
think you should avoid using those -DHAVE_* switches which relate to
image support libraries.

It is possible that this is the cause of the compilation problems
that you see.  So please try without the following switches:

 --cflags=-DHAVE_TIFF --cflags=-DHAVE_JPEG --cflags=-DHAVE_XPM
 --cflags=-DHAVE_PNG

> When I do a gmake, I get the follwoing compilation error, I could not
> figure out the problem. Looking for some help.

If the above doesn't help, could you please look at each problem and
suggest a change that would fix it, or at least show the conflicting
declarations/definitions?  I don't have the Windows development suite
installed, so I cannot do that myself.



reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]