bug-gnu-emacs
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Re: PATCH: make initial frame set background-mode and face colors correc


From: Matt McClure
Subject: Re: PATCH: make initial frame set background-mode and face colors correctly
Date: 22 Jun 2001 15:34:26 -0400
User-agent: Gnus/5.0808 (Gnus v5.8.8) Emacs/20.7

On Fri Jun 22 2001, 14:19, Alan Hadsell <address@hidden> wrote:

> This is the fourth time I've seen this posting in gnu.emacs.bug,
> spread over a period of about 3 days.  I think there's something wrong
> with your news configuration.  I'm pretty sure it's not a
> configuration problem on my end, because yours is the only posting
> that is being duplicated.

Apologies.  I admit, it's my fault, not a news server problem.  For some
reason, the post never showed up on my ISP's news server, even though I
posted the article through it.

It also didn't show up on groups.google.com.  So I assumed that the post
hadn't gone through, and I resent it... several times.  Finally, I got
fed up and submitted it using M-x report-emacs-bug to send email to the
mail-to-news gateway.

Sorry that everyone (or at least some of you) had to read it multiple
times.

-- 
Matt
http://www.faradic.net/~mmcclure/

    "I don't believe in rivalries.  I don't believe in curses.  Wake
     up the damn Bambino, maybe I'll drill him in the (behind)."
        -Pedro Martinez




reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]