bug-cvs
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

RE: depcomp problem [Fwd: Trying to compile latest CVS on old SCO unix


From: Cameron, Steve
Subject: RE: depcomp problem [Fwd: Trying to compile latest CVS on old SCO unixware 2]
Date: Tue, 17 Jul 2001 09:33:35 -0500

Derek Price wrote:
> 
> Tom Tromey wrote:
> 
> > >>>>> "Stephen" == Stephen Cameron <address@hidden> writes:
> >
> > Tom> I want to know if this happens because argmatch.o 
> already exists,
> > Tom> or if it is because the SCO `cc' doesn't like `-c' and `-o'
> > Tom> together.
> >
> > Stephen> It appears to be the latter:
> >
> > We should already have the mechanisms we need to handle 
> this.  I think
> > no further changes to automake should be necessary to support this.
> > Try putting `AM_PROG_CC_C_O' into configure.in.
> >
> > This isn't documented yet.  I added a note to my to-do list for the
> > manual to document it.
> 
> Stephen, you never told me if this did the trick for you, but 
> I checked
> in a fix anyhow.

Doens't seem to help.  Fresh checkout of ccvs(7/17/2001) + configure + make
gives:
Or was your fix to Automake, not CVS?
------------------------
Making all in lib
        source='argmatch.c' object='argmatch.o' libtool=no \
        depfile='.deps/argmatch.Po' tmpdepfile='.deps/argmatch.TPo' \
        depmode=none /bin/sh ../depcomp \
        ../compile cc -DHAVE_CONFIG_H -I. -I. -I.. -I../src -I../src      -g
-c `test -f argmatch.c || echo './'`argmatch.c
compile: no `-o' option seen
*** Error code 1 (bu21)
UX:make: ERROR: fatal error.
*** Error code 1 (bu21)
UX:make: ERROR: fatal error.
*** Error code 1 (bu21)
UX:make: ERROR: fatal error.
--------------------------

that "compile" script complains.

-- steve



reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]