info-cvs
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Re: Question about CVS on Windows NT


From: Nicolas PEZRON
Subject: Re: Question about CVS on Windows NT
Date: Mon, 29 Apr 2002 09:21:08 +0200 (CEST)

Hi everybody,

it's ok for my configuration of WinCVS !!!!!
The solution of Larry Jones was the good, it was
effectly the "/" at the end of my CVSROOT in WINCVS
which has caused me so much problems...
I would like to thank you very much for the help you
gave me, and especially Matt for the patience he had
with me...
Have a good day

Nicolas.


**************************************************

=?iso-8859-1?q?Nicolas=20PEZRON?= writes:
> 
> so I have configured my inetd.conf file on the
server,
> this is the line I have added to it :
> "#CVS server
> cvspserver stream tcp nowait root /opt/cvs/bin/cvs
cvs
> -f --allow-root=/cvs/CIDRE/CVSROOT pserver"
[...]
> so, I should be able to connect to the server with
the
> user int because I have configured my CVSROOT on my
> WinCVS client like this : 
> ":pserver:address@hidden:/cvs/CIDRE/"

The stuff after the last : (/cvs/CIDRE/) must
*exactly* match an
--allow-root option of the pserver, which it doesn't. 
I suspect they
should both be /cvs/CIDRE (having a trailing slash can
cause problems).

-Larry Jones

I'll be a hulking, surly teen-ager before you know
it!! -- Calvin

--------------------------------------------------------------------------------


___________________________________________________________
Do You Yahoo!? -- Une adresse @yahoo.fr gratuite et en fran├žais !
Yahoo! Mail : http://fr.mail.yahoo.com



reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]