help-serveez
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

[help-serveez] refine remover


From: Patrick Nunez
Subject: [help-serveez] refine remover
Date: Wed, 18 Oct 2006 08:09:55 +0200
User-agent: Thunderbird 1.0.2 (Windows/20050317)


Het aansporen van deze klanten om nieuwe klanten naar zijn onderneming toe te verwijzen is de winnende manier om gekwalificeerde nieuwe klanten te krijgen. Volgens Van Wijk is de gemiddelde wachttijd dan ruimtwee minuten echter nog steeds veel te lang. Bij internettelefonie roeren diverse grote aanbieders zich.
Daarnaast heb je speciale telefoontoestellen nodig. Leveranciers en klanten zijn minder bereikbaar, personeel gaat op vakantie.
Voor webselfservice geldt ook dat men een antwoord wil vinden dat precies ingaat op de gestelde vraag.
Het onderzoek toont aan dat zowel persoonlijk bezoek als telefonisch contact de voorkeur genieten voor het maken van werkelijk contact.
Hieronder valt het zoeken naar bijvoorbeeld telefoonnummers en vermogenskosten als gevolg van het later innen van facturen.
Oplossingen als koppelingen met externe databestanden die regelmatig gecontroleerd worden, zien veel respondenten als een goed alternatief.
Alles wat via computers loopt is zonder goede beveiliging te kraken door een beetje slimme hacker.
Voor iemand die met een vriend in het buitenland Skypt, is dat niet erg, voor een zakelijk gesprek uiteraard wel.
Voor webselfservice geldt ook dat men een antwoord wil vinden dat precies ingaat op de gestelde vraag. Of is het misschien toch eens tijd om een airconditioningsysteem te laten installeren? Ook als haast geboden is, vertrouwelijke informatie gedeeld wordt, duidelijkheid gewenst is of als de ander overtuigd moet worden, is de telefoon het middel dat wordt ingezet.
Als jij haast hebt, moet er voldoende ruimte zijn om het langzamere verkeer in te halen.
Hubert Giraud, hoofd Global BPO bij Capgemini, zoekt de reden vooral in het feit dat men de controle over het bedrijf en de intern aanwezige expertise wil behouden.
Packard Bell wilde niet reageren op de resultaten.
Het telefonisch onderhouden van klantrelaties is dus zowel van economisch als van relationeel belang.
Het takenpakket van dit olijke konijn wordt uitgebreid.
Het Japanse uitzendconcern People Staff verhuurt Kitty-achtige robots aan ondernemers die bezuinigen op hun receptie.
De grootste bron van nieuwe klanten voor elke onderneming zijn bestaande klanten.
Zij hebben meestal al een telefooncentrale, waardoor bellen binnen het bedrijf al gratis is. Daarmee zinspeelt hij op het grote bereikbaarheidsonderzoek dat het Algemeen Dagblad binnenkort zal publiceren.
Het telefonisch onderhouden van klantrelaties is dus zowel van economisch als van relationeel belang. om de aan- en afwezigheid van bedrijven onbeperkt aantal medewerkers bij te houden. , waarin degenen die boodschappen of adviezen achterlaten zijn gerangschikt naar de punten die zij voor hun berichten hebben toegewezen gekregen. Nog belangrijker is dat de klant weet dat medewerkers of uzelf op vakantie zijn.


reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]