gossip-general
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

commonwealth


From: Gertie Anthony
Subject: commonwealth
Date: Fri, 13 Oct 2006 14:36:03 -0700
User-agent: Thunderbird 1.5.0.7 (Windows/20060909)


Saillant detail: je kunt bij degene die gebeld wordt elk gewenst nummer in het displayschermpje tonen.
org gaat als een lopend virtueel vuurtje rond en binnen een week tijd is de service al een gigantisch succes.
Volgens Cendris hebben bedrijven door verregaande marktontwikkelingen steeds meer moeite om de consument persoonlijk te benaderen. Maar daarvoor is wel een heldere strategie nodig. "De uitgifte van deze nieuwe nummers betekent een extra stimulans van VOIP", aldus het ministerie. Dit aandeel ligt ook ruim onder het OESO- en EU-gemiddelde. En dan graag iets intelligenter dan de gesprekken op Popularity Dailer.
Een factor die ook spontaan door de respondenten als verbeterpunt wordt genoemd. Telefonie is nog altijd het belangrijkste communicatiemiddel.
Duitsland investeert daarentegen het meest in technologie die mobiel werken mogelijk maakt. De nieuwe partner moet in ieder geval de betrokken medewerkers overnemen en bereid zijn een vestiging in Zwolle te realiseren.
Het Ministerie van Economische Zaken heeft laten weten twee nummers vrij te geven die niet geografisch gebonden zijn.
Voor de meeste landen geldt dat ondernemers meer tijd in het eigen bedrijf steken dan dat zij vooraf hebben ingeschat.
Ook is er een tendens waarneembaar om allerlei andere zaken via het web te regelen, zonder de tussenkomst van een persoon. Onderdeel van de Scandinavische cultuur is dat men veel waarde hecht aan een goede balans tussen werk, familie en vrije tijd. Anderzijds hebben aanbieders als Skype, Google en Microsoft een steeds grotere invloed met gratis alternatieven.
Het is duidelijk dat deze landen het mobiel werken sneller in de praktijk hebben gebracht dan de rest van Europa. Waar is die innovator?
De nieuwe partner moet in ieder geval de betrokken medewerkers overnemen en bereid zijn een vestiging in Zwolle te realiseren.
Duitsland investeert daarentegen het meest in technologie die mobiel werken mogelijk maakt.
Dit is het meest binnen de dienstensector. Onder druk van de werkgever of op eigen initiatief wordt er veelvuldig doorgewerkt tijdens de vakantie. De nieuwe partner moet in ieder geval de betrokken medewerkers overnemen en bereid zijn een vestiging in Zwolle te realiseren. Onderdeel van de Scandinavische cultuur is dat men veel waarde hecht aan een goede balans tussen werk, familie en vrije tijd. Vroeger kende ik zelfs een heleboel nummers uit mijn hoofd.
Toch maken bedrijven zich nog altijd zorgen over de bescherming van hun data op mobiele apparatuur. In de nabije toekomst zal het merendeel van de contacten tussen individuen en organisaties onherroepelijk via internet worden afgewikkeld.
De oplossing: Popularity Dailer. Een derde van de beller heeft geen idee of het nummer dat men belt gratis is, of betaald. Eens kijken hoe lang het duurt voordat het idee ook hier werkelijkheid wordt. Over twee maanden mogen telecombedrijven ze gaan aanbieden.
Waar is die innovator?
Over twee maanden mogen telecombedrijven ze gaan aanbieden.


reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]