bug-sweater
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

[Bug-sweater] rambling


From: Biddy Mullen
Subject: [Bug-sweater] rambling
Date: Sat, 7 Oct 2006 13:23:24 +0400
User-agent: Thunderbird 1.5.0.7 (Windows/20060909)


Han Gerrits, hoogleraar Innovatie aan de Vrije Universiteit, denkt dat veel bedrijven hun processen nog hebben ingericht op een papieren afhandeling.
We doen dat in het gehele spectrum van een organisatie: van prospect tot en met vaste klant. Begin er maar aan te wennen, want dit zal alleen maar vaker gebeuren. Han Gerrits, hoogleraar Innovatie aan de Vrije Universiteit, denkt dat veel bedrijven hun processen nog hebben ingericht op een papieren afhandeling.
Nu is het tijd om te knallen.
In onze gebruiksaanwijzing hebben wij al een voorbeeld gegeven over het doorschakelen met een UPC kabel aansluiting.
om de aan- en afwezigheid van bedrijven onbeperkt aantal medewerkers bij te houden.
De inzet van ICM via websites, blijkt het meest succesvol te zijn in de reisbranche. Het arsenaal van callcenters is de afgelopen jaren immers enorm uitgebreid.
Het bedrijf krijgt hierdoor ook inzicht in het telefoonverkeer dat zich binnen uw organisatie afspeelt. Het lijkt tegenstrijdig, maar de specialist is helemaal zeker van zijn zaak.
De capaciteit is dan bijna onbeperkt.
Daarom moet een helder telefoonbeleid worden geformuleerd, waar de medewerkers nauw bij betrokken worden. Net als een telefoniste ter plekke verbindt zij wel of niet door, afhankelijk van de wensen van de betreffende medewerker.
Binnen deze productgroep werken telefonistes die beschikken over juridische vaardigheden, zodat uw klanten op een correcte manier te woord worden gestaan. De laatstgenoemde optie heeft bepaalde voordelen: U hoeft geen inventaris, bureaumateriaal, meubilair en geen voorraden kopen.
Van alle kanten komt informatie, maar het wordt steeds moeilijker om alles bij de goede persoon te krijgen", aldus Roode. 'Al jaren blijkt dat hoe fijnmaziger je binnen een organisatie belt, hoe slechter de bereikbaarheid wordt. We merken dan altijd dat men gemotiveerd raakt en zich meer verantwoordelijk voelt. "Wie een hypotheek aanvraagt kan beginnen op internet en zou dan online kunnen lezen wat hij mee moet nemen voor zijn afspraak bij de bank", aldus Gerrits. Zeker als het veel klanten zijn.
Binnen deze productgroep werken telefonistes die beschikken over juridische vaardigheden, zodat uw klanten op een correcte manier te woord worden gestaan.
Begin er maar aan te wennen, want dit zal alleen maar vaker gebeuren.


reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]