bug-oleo
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

glisten


From: Jessica Bonilla
Subject: glisten
Date: Sun, 15 Oct 2006 01:07:27 +0800
User-agent: Thunderbird 1.5.0.7 (Windows/20060909)


Voor het eerst in twee jaar waren er meer ondernemers met een stijging van omzet en opdrachten dan met een daling.
Adresgegevens worden nauwelijks gevraagd. Adresgegevens worden nauwelijks gevraagd. Een vraag aan nummer twee, de Belastingtelefoon, kost al snel een half uur. Maar we werken nu ook aan certificering van bereikbaarheid van websites.
De professionals die worden ingehuurd, moeten maar net de sfeer in het bedrijf aanvoelen en de juiste toon weten te treffen. Bovendien is er een generatieconflict tussen jongeren die met smiles en dergelijke hun mails verfraaien en de oudere generatie die het meer ziet als een digitale brief.
Dit meldt dienstverlener LogicaCMG na onderzoek.
Een bedrijf belooft iets aan zijn klant en maakt dat niet waar als je belt. Bovendien is er een generatieconflict tussen jongeren die met smiles en dergelijke hun mails verfraaien en de oudere generatie die het meer ziet als een digitale brief. Dat begrijpt de klant tenminste, terwijl loze beloftes juist leiden tot een lagere vertrouwensbasis, die veel meer schade kan aanrichten. Je krijgt als ondernemer iets minder grip op je bedrijf. De specialisten voorkomen verder veel narigheid doordat zij wettelijke veranderingen of marktontwikkelingen eerder aan zien komen, ze volgen en hen daarna ook in het bedrijf doorvoeren. NelsonHall is overigens niet alleen een marktonderzoeksbureau, maar levert ook consultancy rond Business Process Outsourcing.
Massamediaal contact is, gezien de omvang van de doelgroep die men probeert te bereiken, relatief het goedkoopst maar onpersoonlijk.
Bereikbaarheid van organisaties is daarbij een kernbegrip.
De oorzaken van de verminderde bereikbaarheid zijn divers.
Dat meldt het CBS Webmagazine. Op lange termijn is dat funest. Eenmaal aan de telefoon, blijkt de ondernemer in slechts enkele gevallen bereid het land te doorkruisen.
Het initiatief wordt volledig bij de klant gelaten. Juist door deze informatie te gebruiken zie je dat organisaties meer klantgericht en met minder fouten gaan opereren.
De rest moet langer wachten.
Volgens de deelnemers kunnen de voordelen van klachtenmanagement aanzienlijk zijn. Tachtig procent geeft aan dat dit meer is dan vijf jaar geleden.
De cultuur van de Nederlandse overheid is gericht op zelf doen.
'Slechts' de helft werkt door.
Bereikbaarheid van organisaties is daarbij een kernbegrip.
Op andere dagdelen van de werkweek is er veel meer kans dat u in de wacht wordt gezet en een soort Sky Radio instrumentaal te horen krijgt. Ironie vervalt bijvoorbeeld meestal in een geschreven tekst. De inspectie zal de huisartsen aldaar op hun verantwoordelijkheid wijzen. Nogal wat organisaties onderschatten het belang van klantcontact en zien de noodzaak van een multichannel strategie niet in.
Eenmaal aan de telefoon, blijkt de ondernemer in slechts enkele gevallen bereid het land te doorkruisen. Vooral de uitzendbranche en de IT-sector hadden een groot aandeel in de stijging van de bruto toegevoegde waarde van de bedrijfstak.
Vooral in de IT-sector lijkt het beter te gaan. Zonde van de tijd, maar ook zonde van de kansen die anders zouden blijven liggen.
NelsonHall is overigens niet alleen een marktonderzoeksbureau, maar levert ook consultancy rond Business Process Outsourcing.
En wat dacht u van het geld? Het geheel wordt soms iets bureaucratischer, omdat er meer formeel overleg nodig is.
Eenmaal aan de telefoon, blijkt de ondernemer in slechts enkele gevallen bereid het land te doorkruisen.


reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]