bug-ghostscript
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Ontvangstbevestiging Babbage Company.


From: Info
Subject: Ontvangstbevestiging Babbage Company.
Date: Wed, 20 Aug 2003 15:07:09 +0200

Geachte Lezer,

Het zojuist door jou gezonden e-mail bericht is in goede orde door ons ontvangen en wordt automatisch beantwoord.

* Wanneer je je via de e-mail bij ons hebt aangemeld als kandidaat voor één van onze marketing- en/of communicatiefuncties, dan hanteren we de volgende procedure:

Elke brief en eventueel bijgevoegd curriculum wordt door onze consultants gelezen, waarna je gegevens opgenomen worden in het kandidatenbestand van Babbage Company. Wij kijken of er op dit moment een concrete aansluiting is met de openstaande vacatures. Aan de hand hiervan word je eventueel uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Mocht er niet direct aansluiting zijn, dan houden wij je gegevens graag in ons bestand. Je kunt ervan verzekerd zijn dat wij contact met je opnemen zodra we een voor jou geschikte vacature of project in portefeuille krijgen!

Uiteraard ben je tevens van harte welkom om zelf op de site van Babbage Company te kijken of er vacatures zijn die aansluiten bij je kennis, ervaring en wensen, het adres is: www.babbage.nl

In principe worden alle gegevens gedurende één jaar in ons actieve bestand opgenomen. Uiteraard worden deze vertrouwelijk behandeld.

Wij danken je voor de getoonde belangstelling en verzekeren je dat wij er alles aan zullen doen om een geschikte werkomgeving voor je te vinden.

* Wanneer je contact met ons hebt gezocht om een andere reden, komen wij zonodig uiteraard op korte termijn hierop terug.

Met vriendelijke groet,

Babbage Company BV


reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]