bug-cvs
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

[bug #26384] 'could not get working directory' error with CVS 1.12.13 se


From: anonymous
Subject: [bug #26384] 'could not get working directory' error with CVS 1.12.13 server on Ubuntu
Date: Tue, 28 Apr 2009 15:14:23 +0000
User-agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.2; GTB5; .NET CLR 1.1.4322; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506.30; .NET CLR 3.0.4506.2152; .NET CLR 3.5.30729)

URL:
  <http://savannah.nongnu.org/bugs/?26384>

                 Summary: 'could not get working directory' error with CVS
1.12.13 server on Ubuntu
                 Project: Concurrent Versions System
            Submitted by: None
            Submitted on: Tue 28 Apr 2009 03:14:20 PM UTC
                Category: Bug Report
                Severity: 3 - Normal
              Item Group: None
                  Status: None
                 Privacy: Public
             Assigned to: None
             Open/Closed: Open
                 Release: 
         Discussion Lock: Any
           Fixed Release: None
   Fixed Feature Release: None

    _______________________________________________________

Details:

I have a dedicated Ubuntu 8.04 server that I would like to set up a CVS
repository on. I have followed various guides to try to set this up and always
get stuck at the same point.

$ cvs -d :pserver:address@hidden:/cvsrepo checkout .cvs [checkout aborted]:
could not get working directory: Function not implemented

I have set up the server two different ways, one using cvs and xinetd to run
the server, and currently I am trying the cvs/cvsd method. Both ways I am able
to start the server and log into the server using a local account or a cvs
created account. Once I try to check out or import anything I get the error.

In my current attempt I am not using a local account, but a cvsd generated
username/password.

I am on CVS version 1.12.13.

Here is the trace:

$ cvs -t -d :pserver:address@hidden:/cvsrepo checkout .
-> main: Session ID is cZozIZVrlXzLEMLt
-> main loop with CVSROOT=/cvsrepo
-> safe_location( where=(null) )
-> open_connection_to_server (:pserver:address@hidden:/cvsrepo)
-> Connecting to localhost(127.0.0.1):2401.cvs checkout: warning:
unrecognized response `S 
-> serve_directory (.)' from cvs servercvs checkout: warning: unrecognized
response `S 
-> dirswitch (., /cvsrepo/)' from cvs server cvs checkout: warning:
unrecognized response `S 
-> my_module (.,    Updating, NULL, NULL)' from cvs server cvs checkout:
warning: unrecognized response  `S 
-> serve_directory (.)' from cvs servercvs checkout: warning: unrecognized
response `S -> dirswitch (., /cvsrepo/)' from cvs     server cvs checkout:
warning: unrecognized response `S 
-> do_cvs_command (checkout)'     from cvs server cvs checkout: warning:
unrecognized response `S 
->     server_notify()' from cvs server cvs [checkout aborted]: could not get
working directory: Function not implemented S 
-> safe_location( where=(null) ) S 
-> Lock_Cleanup() S -> Simple_Lock_Cleanup() S 
-> server_cleanup()
-> close_connection_to_server ()

Let me know what other information is needed. I feel like this is just some
small permissioning problem that has been left out.
 




    _______________________________________________________

Reply to this item at:

  <http://savannah.nongnu.org/bugs/?26384>

_______________________________________________
  Message sent via/by Savannah
  http://savannah.nongnu.org/





reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]