bug-cvs
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

RE: CVS checkout issue - no working dir


From: Mclean, Frank
Subject: RE: CVS checkout issue - no working dir
Date: Wed, 28 Feb 2007 09:41:24 -0500

Did you retain the same pserver name when moving to the new system?

If not, you need to change to the new pserver using a script something
like"

      for file in `find .  -name Root `

      do

            if [ `basename \`dirname $file \`  ` = "CVS" ]; then

                        echo ":pserver:<new_pserver>:<repository_path>"
>$file

                        echo "Updated $file"

            fi

      done

 

 

-----Original Message-----
From: address@hidden
[mailto:address@hidden On Behalf
Of first last
Sent: Wednesday, February 28, 2007 12:00 AM
To: address@hidden; address@hidden; address@hidden
Subject: CVS checkout issue - no working dir

 

  

Hi,

 

I am using Wincvs 1.2

 

I have moved the cvs repository to a new system. Now when I give
checkout command, though it doesn't display error, it is not creating
the files in the working dir. Command entered is

cvs checkout -d sandbox scripts

 

Output is

cvs checkout -P scripts (in directory E:\sandbox)

cvs server: Updating scripts

cvs server: Updating scripts/common

cvs server: Updating scripts/xml

 

*****CVS exited normally with code 0*****

 

Please help me out!!!!!

_______________________________________________

Bug-cvs mailing list

address@hidden

http://lists.nongnu.org/mailman/listinfo/bug-cvs

 



reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]