bug-cvs
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

More Info: CVS Import Bug - Please Respond


From: Oproescu Bogdan (KTXA 3)
Subject: More Info: CVS Import Bug - Please Respond
Date: Tue, 9 Aug 2005 11:04:46 +0200


   Hello Jim, 

   Thanks for your message below. Here are the answers to your questions: 

   1. It is not only FNDB_T.jar that causes problems, there are also other 
   jar files in the repository /rep/fnagl that recreate the same errors below. 

   2. I have reproduced these errors with CVS Clients 1.11.19 and 1.11.17 
   and CVS Server 1.11.19, as shown below: 
C:\Temp>cvs version
Client: Concurrent Versions System (CVS) 1.11.19 (client)
Server: Concurrent Versions System (CVS) 1.11.19 (client/server)

   3. We did tag the .jar files as binary in the $CVSROOT/CVSROOT/cvswrappers 
   file as shown below: 

address@hidden more cvswrappers
.............................
# Known binary file types

*.aiff   -k 'b'
*.au     -k 'b'
*.bz2    -k 'b'
*.class  -k 'b'
*.dat    -k 'b'
*.dcu    -k 'b'
*.doc    -k 'b'
*.dll    -k 'b'
*.ear    -k 'b'
*.ejbgrp -k 'b'
*.exe    -k 'b'
*.gif    -k 'b'
*.jar    -k 'b'
*.jds    -k 'b'
*.jpg    -k 'b'
*.jpe    -k 'b'
*.jpeg   -k 'b'
*.mid    -k 'b'
*.midi   -k 'b'
.............................

   Please therefore reconsider this issue urgently for us here 
   at Credit Suisse, as this is causing further grief for a lot 
   of our CVS Users. 

   Cheers and Regards, Bogdan 

   Bogdan Oproescu 

   CREDIT SUISSE FINANCIAL SERVICES
   Technology & Services
   Advanced Middleware &
   Development Environments KTXA 3 
   Postfach 600
   CH-8070 Zürich
   Tel.: +41 1 334 6846
   Fax.:+41 1 332 8024
   E-Mail: address@hidden
   Internet: http://www.credit-suisse.ch/de/index.html

-----Original Message-----
From: Jim Hyslop [mailto:address@hidden 
Sent: Monday, August 08, 2005 5:51 PM
To: Oproescu Bogdan (KTXA 3)
Cc: 'address@hidden'
Subject: Re: FYI: CVS Import Bug - Please Respond

[note: removed 'address@hidden' from recipient list]

Oproescu Bogdan (KTXA 3) wrote:
>  
>    Hello bug-cvs mailing list, 
> 
>    We still have the problem that I described below on July 29, and namely 
>    the corrupted CVS Files that result for our parallel CVS Imports into the 
>    SAME Module and Repository pair on our CVS Central Server. 

First of all, thank you for your patience. You'd be amazed at the number 
of people who re-post their questions after only five minutes :=)

>    Please read this message below and let us know if you can resolve 
>    this CVS Bug and also send us an estimate of the effort and length 
>    of time required to solve this. 
[...]
>>   We are working with CVS at Credit Suisse and we have noticed what we think 
>> is a CVS Bug: 
>>   when we import a Module repeatedly, call it TestModule for the sake of our 
>> discussion, into some 
>>   Repository on our central CVS Server, call it TestRepository, CVS works 
>> correctly. 
>>
>>   However, when we introduce the 2nd to Nth CVS Clients into this picture, 
>> and keep importing 
>>   this same module TestModule into this same repository TestRepository, from 
>> possibly different 
>>   build servers, we get the following errors: 
>>
>>   1. Error Type 1: 
>>
>>      [cvs] cvs import: Importing /rep/fnagl/FNDB/agl/FNDB
>>      [cvs] cvs [import aborted]: cannot rename file 
>> /rep/fnagl/FNDB/agl/FNDB/,FNDB_T.jar, to 
>> /rep/fnagl/FNDB/agl/FNDB/FNDB_T.jar,v: No such file or directory
>>      [cvs] U FNDB/agl/FNDB/component.xml
>>      [cvs] U FNDB/agl/FNDB/FNDB_T_src.jar
>>      [cvs] U FNDB/agl/FNDB/FNDB_src.jar
>>      [cvs] U FNDB/agl/FNDB/build.xml
>>      [cvs] U FNDB/agl/FNDB/qmbbuildstatus.xml
>>
>>      OR: 
>>
>>   2. Error Type 2: 
>>
>>cvs [checkout aborted]: unexpected '\x45' reading revision number in RCS file 
>>              /rep/fnagl/FNORB/agl/FNORB/FNORB.jar,v

OK, some questions first off.

Is it only the file FNDB_T.jar that causes problems, or are there other 
files that cause these errors as well?

Which version of the client and the server are you using ("cvs version" 
will report the server version)?

One possibility is that the .jar files are not being flagged as binary. 
Do you have an entry in $CVSROOT/CVSROOT/cvswrappers for *.jar? If not, 
you can specify the wrappers option in the import command using 'cvs 
import -W'. Unfortunately, the manual 
(http://ximbiot.com/cvs/manual/cvs-1.11.20/cvs_16.html#SEC140) is a 
little fuzzy on exactly how you specify -W, and I've never used it, so 
you may have to experiment a little to find the correct syntax.

-- 
Jim




reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]