bug-cvs
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Re: WinCVS reporting empty password - cannot do CVs operations


From: Derek Robert Price
Subject: Re: WinCVS reporting empty password - cannot do CVs operations
Date: Fri, 20 Aug 2004 15:27:20 -0400
User-agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.7) Gecko/20040616

-----BEGIN PGP SIGNED MESSAGE-----
Hash: SHA1

Philippe wrote:

> Hi,
> I (try to) use WinCVS and while my login happens quite happily, any
> operation I try on CVS files returns with a "Empty password used -
> try 'cvs login' with a real password' error. Bear in mind that this
> is literally moments after the Admin/Login command took place
> successfully!
> If anyone has any idea what's going on, I'd be grateful.
> Thanks!
> Philippe


First off, it's possible that you are logging in to one CVSROOT and
attempting operations in a CVS workspace checked out from a different
CVSROOT.

Second, if that's no help, you should probably try one of the mailing
lists listed at <http://wincvs.org>.  <address@hidden> is the mailing
list for bug reports about the command line version of CVS.

Derek

- --
                *8^)

Email: address@hidden

Get CVS support at <http://ximbiot.com>!
-----BEGIN PGP SIGNATURE-----
Version: GnuPG v1.2.3 (GNU/Linux)
Comment: Using GnuPG with Mozilla - http://enigmail.mozdev.org

iD8DBQFBJlCXLD1OTBfyMaQRAkWpAKCj1l61omPrTMZX2vHa8MtuljW7tQCgomkn
/TwEjkdNdNGeMeSxE8mwnKs=
=T2MU
-----END PGP SIGNATURE-----





reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]