bug-cvs
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

RE: Trouble setting up SSH connection to cvshome.org


From: Conrad T. Pino
Subject: RE: Trouble setting up SSH connection to cvshome.org
Date: Thu, 29 Jul 2004 12:57:57 -0700

Hi Jim,

Comments in-line below:

> -----Original Message-----
> From: address@hidden
> [mailto:address@hidden Behalf Of Jim.Hyslop
> Sent: Monday, June 28, 2004 07:47
> To: Jim.Hyslop; 'address@hidden'
> Subject: RE: Trouble setting up SSH connection to cvshome.org
> 
> OK, thanks to Mark, Pino and Larry for the suggestions. I've got it now. It
> looks like my tunnel was set up correctly, but the biggest block was the
> CVSROOT - I was trying variations on :ext:address@hidden
> 
> Using 'cvs -d :pserver:address@hidden:/cvs', I've got it working with
> Cygwin's ssh. PuTTY gives me an error, though:
> 
> > cvs -d:pserver:address@hidden:2401/cvs st .cvsignore
> cvs [status aborted]: reading from server: Software caused connection abort
> 
> I should be able to fine-tune it from here. Thanks again!

Glad to see you got connection running.

I'd like more information about the end of the story. Please see my old
message below.

> -- 
> Jim Hyslop
> Senior Software Designer
> Leitch Technology International Inc. (http://www.leitch.com)
> Columnist, C/C++ Users Journal (http://www.cuj.com/experts)
==========================================================
> -----Original Message-----
> From: Conrad T. Pino [mailto:address@hidden
> Sent: Friday, June 25, 2004 19:39
> To: Jim.Hyslop
> Subject: RE: Trouble setting up SSH connection to cvshome.org
> 
[snip]
> 
> I'd appreciate feedback on the following.  I have one minor problem with
> a different SSH client:
> 
>       cvs version
> 
> doesn't return to command prompt until after connection times out and
> shows an error message:

        H:\ccvs>cvs -z3 version
        Client: Concurrent Versions System (CVS) 1.11.17 (client)
        Server: Concurrent Versions System (CVS) 1.11.15-scast-vc-1.5.2 
(client/server)

        H:\ccvs>cvs version
        Client: Concurrent Versions System (CVS) 1.11.17 (client)
        Server: Concurrent Versions System (CVS) 1.11.15-scast-vc-1.5.2 
(client/server)
        cvs version: reading from localhost: Connection reset by peer

        H:\ccvs>

> Using compression works around the issue:
> 
>       cvs -z3 version
> 
> works as expected.
> 
> The same issue occurs across all commands and -z3 fix works there too.
> Please let me know if PUTTY has similar or different behavior.

Thanks in advance,

Conrad





reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]