automake
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Linking dynamic AND static with the same lt-libraries


From: Roesner Thomas
Subject: Linking dynamic AND static with the same lt-libraries
Date: Mon, 12 Dec 2005 09:28:54 +0100

Dear Baurzhan,

"does not work" means, that the linker can find all refered symbols in the 
dynamic scenario, but that there are some unresolved symbols in the static 
scenario. 

Looking in subdir/.libs/mylib.a shows the required symbols in the text area of 
the library.

Kind Regards
Thomas Roesner

-----Urspr√ľngliche Nachricht-----
Von: address@hidden [mailto:address@hidden Im Auftrag von Baurzhan Ismagulov
Gesendet: Freitag, 9. Dezember 2005 22:21
An: address@hidden
Betreff: Re: (no subject)

Hello Thomas,

On Fri, Dec 09, 2005 at 04:25:42PM +0100, Roesner Thomas wrote:
> The point is, that I want to build all programs with shared libraries,
> but one with static libraries, wich are based on the same sourcecode
> than the shared libraries. Adding "myprog_LDFLAGS = -all-static" does
> not work.

Hmm, works for me. http://ata.cs.hun.edu.tr/~ibr/examples/a.tar.gz:

address@hidden:/tmp/a$ ldd .libs/a0 a1
.libs/a0:
        linux-gate.so.1 =>  (0xffffe000)
        liba.so.0 => not found
        libc.so.6 => /lib/tls/libc.so.6 (0xb7db5000)
        /lib/ld-linux.so.2 (0xb7f04000)
a1:
        not a dynamic executable

Could you perhaps elaborate what you mean by "does not work"?

With kind regards,
Baurzhan.






reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]